Hundeluftning

Hundeluftning - proff hundeluftning tilbydes

Har du brug for en erfaren, stabil og veluddannet hundelufter?

Har du lejlighedsvis (eller dagligt) brug for hjælp til at få luftet din hund, så kan du hente hjælp hos mig. Jeg er stabil, kompetent og velud­dannet. som eksamineret adfærdsrådgiver og hundeinstruktør, kan jeg påtage mig at lufte alle hunde - også hunde med eventuelle adfærdsproblemer.

Hvordan foregår det

Første gang kommer  jeg og henter din hund mens du er hjemme. Vi får en kort snak om dine og din hunds behov og eventuelle problemer. Du er velkommen til at tage med på turen. Jeg går naturligvis ikke løs med din hund, med mindre vi har en aftale om, at det er i orden.

Turen tager en timestid. Inkl. afhentning og aflevering.

Når jeg afleverer din hund, giver jeg mig naturligvis tid til at sørge for, at den er faldet til ro. Jeg sørger for frisk vand og en lille snack, før jeg går. Hvis du ønsker det, skriver jeg en lille note til dig om, hvad vi har lavet på turen, hvor vi har været henne, og hvornår hunden er hentet/afleveret.

Jeg tager mig kærligt af din hund - som var det min egen - sørger for, at der er tid til både at snuse, tisse og kæle.

Kontakt mig gerne for en snak. Jeg har netop indført en klippekortsordning. Det betyder, at du kan købe 5, 10 eller 20 klip og bruge dem efter behov. Dog skal klippekort være brugt indenfor en periode på 2 måneder fra købsdatoen.

 

Priser for hundeluftning

5-turskort à 1 time (inkl. hente/bringe) 1550 kr. + kørsel og evt. parkometerpenge.

10 ture à 1 time (inkl. hente/bringe) 3000 kr. + kørsel og evt. parkometerpenge.

20 ture à 1 time (inkl. hente/bringe) 5890 kr.  + kørsel og evt. parkometerpenge.

Læs mere om Lotte HER

 


ForsideForside

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION