Adfærdsrådgivning

Adfærdsrådgivning

Uddannet Adfærdsrådgiver

Uddannet Rally-instruktør

Uddannet hundeinstruktør

BAT-instruktør 

Er hverdagen blevet problematisk? Få hjælp til at tackle problemerne - jo før jo bedre!

Mange adfærdsproblemer kan afhjælpes ved systematisk træning. Det gælder både, når der er tale om pludseligt opståede problemer, eller hvis problemet har stået på et stykke tid. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke findes quick-fixes for adfærdsproblemer!

 

Lotte

Typiske adfærdsproblemer:

  • Alene-hjemme-angst
  • Aggression
  • Usikkerhed/angst/frygt
  • Opmærksomhedskrævende adfærd
  • Uhæmmet adfærd
  • Vogtning (ressourceforsvar)
  • Gø-problemer
  • Hyperaktivitet og stress
  • Tvangsadfærd (OCD)

Forløbet af en konsultation:

En adfærdskonsultation foregår typisk hjemme hos dig. Du skal afsætte 1½-2 timer til et besøg, og vi starter med en snak om problemadfærden, og hvordan jeres hverdag ser ud. Vi gennemgår de mulige årsager, og du vil blive instrueret i de øvelser og øvrige tiltag, jeg vil anbefale jer at arbejde med. Jeg anvender videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder og arbejder uden brug af tvang og straf. 

Efter ca. en uge modtager du et skræddersyet behandlingsprogram, hvor alle øvelser, mine observationer og forslag til ændringer er beskrevet i detaljer. Programmet er udarbejdet specielt til jer og  jeres udfordringer. 

Herefter er vi løbende i kontakt på mail eller telefon efter behov. Nogen gang kan det være nødvendigt med et opfølgende besøg. Prisen takseres som en enetime. 

Kontakt mig på telefon 24252217 eller mail kontakt@harmoniskhundecenter.dk for aftale eller en uddybende/indledende snak.

 

Din investering udgør 2250 kr. (ex. kørsel):

Samlet pris for konsultation, behandlingsprogram og opfølgning på mail/telefon 2250 kr. Hertil kommer kørsel (5 kr./km fra Brønshøj) samt eventuel parkometertakst. 

Rådgivning som forebyggelse

Da det altid er nemmere at forebygge problemer end rette op, kan en adfærdskonsultation være svaret for dig, som ønsker at komme godt fra start med din nye hund uden for mange dårlige vaner. 

                 Lotte Overgaard

 

Jeg er uddannet adfærdsrådgiver og rally-instruktør hos Hund & Træning & Hundeinstruktør hos Irene Jarnved. Jeg har bestået den skriftlige eksamen som BAT-instruktør hos Grisha Steward.

Hvis du vil vide mere om mig og forløbet af en adfærdsrådgivning, er du velkommen til at ringe til mig (24252217) eller skrive en mail til kontakt@harmoniskhundecenter.dk.


ForsideForside

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION