Home

Frivillig håndtering

Frivillig håndtering1 plads tilbage - kurset afholdes hos Pels og Poter på Vesterbro!

Er det en kamp at få lov at børst tænder, rede pelsen, klippe negle, gennemgå hunden for fx flåter efter gåturen, eller måske at dyrlægen skal tjekke hunden igennem til det årlige "eftersyn", så vil du få gode og brugbare værktøjer på dette kursus.

 

Kort kursus i frivillig håndtering, som handler om tillid og indflydelse! Det skal ikke være en kamp, når du skal børste pels, klippe negle, tjekke hunden igennem fx for flåter, børste tænder osv. Hunden skal være din makker og medspiller, ikke en modpart, der skal over-rumples/overvindes. Det handler om makkerskab og tillid.
Du må påregne hjemmearbejde i form af øvelser, og der vil være tidspunkter, hvor du er observatør. For at deltage skal din hund være ok med at være i et lokale med fremmede hunde og mennesker. Den behøver ikke at hilse, men skal forholde sig rimelig neutral omkring andre.
Vi kikker på hundens sprog/signaler forbindelse, vi arbejder på et "stop/start"-signal, og det er vigtigt, at du er indstillet på at lade hunden være med i processen, så du faktisk respekterer et "nej tak" fra din hund.
Træningen er godbidsbaseret og tvang og straf (herunder at tale hårdt/grimt) medfører bortvisning.
Kurset er blot en indføring i emnet "frivillig håndtering". Du får værktøjer, du selv skal arbejde videre med. Første gang vil vi starte med teori ca. 45 min. og få øvelser.
Max 6 kursister med hund. Ønsker du en observatørpost, uden hund, så skriv en mail til mig

Vi mødes på Vesterbro hos Pels og Poter, Absalonsgade 18, kld. th.

Datoer: mandag den 5/3 - 19 /3 og 26/3 kl. 19:00-ca. 20:15.

Oplys venligst din hunds race/blanding, navn og alder, når du køber pladsen via webshoppen.

Fordele ved at træne hos HarmoniskHundecenter.dk

Kursistadgang til træningsplaner og videoklip

Som kursist hos os, kan du på FaceBook blive medlem af en lukket gruppe, hvor kun dine medkursister har adgang til. Her vil du efter hver træningsgang, kunne finde en oversigt over dagens træning & lektier, finde trinvise træningsplaner og små videoklip af enkelte øvelser.

Vip-Kursist

Du bliver automatisk Vip Kursist, når du har deltaget på tre betalte hold hos os. Som Vip Kursist kan du deltage gratis til vores Vip-arrangementer. Vi vil afholde et Vip-arrangement ca. hvert halve år. Et Vip-arrangement kan f.eks. være et endagskursus i rally eller spor, et foredrag eller sjov aktivering. Se mere info HER

Tilmelding/indbetalinger er bindende og refunderes ikke ved udeblivelse.

Hvis holdet aflyses, tilbagebetaler jeg naturligvis kursusbeløbet. 
Når jeg har modtaget din indbetaling, vil du modtage en velkomst mail med mere information. Vær opmærksom på at der kan gå et par dage. Har du spørgsmål send en mail til Lotte på lotte@harmoniskhundecenter.dk, og tjek gerne 
FAQ inden.


675,00 DKK inkl. moms

Antal:

Advarsel: Få varer på lager!

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION