Hundetræning & Kurser

Mantrailing - personeftersøgning

Mantrailing/personeftersøgning - lær din hund at lege skjul for sjov!

Personeftersøgning/Mantrailing

Nu har du  muligheden for at prøve kræfter med personeftersøgning, eller Mantrailing, som det også kaldes.Lær din hund at lege skjul og finde en bestem person ved brug af sin fantastiske lugtesans. Det er lige til at få gåsehud over! Du ved sikkert, at din hunds næse er imminent, og at den kan bruges til mere end at søge godbidder. På dette kursus skal din hund bruge næsen til at finde en "tabt" person. 

 

På dette intro-kursus arbejder vi med de helt grundlæggende elementer i at finde en person/figurant, og uanset om din hund er en naturlig "spormester", eller "hyggehund", så vil din hund NYDE at få lov at bruge sine spidskompetencer og naturlige sanser på en reel opgave.  Du må gerne medbring en figurant på kurset, og vi starter med teori, så din hund skal kunne ligge i bilen/buret i ventetiden.

 

Da der kun vil være EN hund på ad gangen, vil der være ventetid for din hund. Vi får 3-4 søg pr. hund/fører, og i den øvrige tid er du observatør og/eller figurant for en anden hund og fører. Som observatør og figurant lærer du også en hel masse, så det er ikke "spildtid". 


Kurset afholdes i Valbyparken, og er for alle hunde, da vi altid kun har EEN hund på arbejde ad gangen. En sport for alle hunde... og deres makker!

 

Valbyparken.

Mødedatoer:

tirdag den 29/5 og 5/6 kl. 17-ca. 19:30.

Begge mødegange starter med teori, så din hund vil få ventetid, både under teorien og mens andre hunde er på arbejde.

 

Jeg lægger vægt på positivt samarbejde, og træningen er godbidsbaseret.

Tilmelding/indbetalinger er bindende og refunderes ikke ved udeblivelse.

Hvis holdet aflyses, tilbage betaler jeg naturligvis kursusbeløbet. Når jeg har modtaget din indbetaling, vil du modtage en velkomstmail med mere information. Vær obs på der kan gå et par dage.

Når du køber pladsen via webshoppen, vil jeg bede dig oplyse din hunds race, alder & navn, og om din hund kræver særlige hensyn.

Har du spørgsmål se FAQ eller send en mail til Lotte på lotte@harmoniskhundecenter.dk


900,00 DKK inkl. moms

Antal:

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION