IMG_5420 2.jpg

Enetimer hos HarmoniskHundecenter

Det kan være, at du har brug for hjælp, fordi din hund trækker i snoren, ikke kommer når du kalder, eller du er kørt fast i en øvelse, eller vil have pudset formen og øvelserne af, inden en konkurrence. Det kan også være, at du har brug for tips til aktivering på gåturen eller mental stimulering for præcis din hund ud fra dens racespecifikke behov.

Jeg tilbyder hjælp med stort set alle træningsproblemer, og har et stort og bredt racekendskab. Det betyder, at jeg kan tage udgangspunkt i præcis DIN hunds træningsproblemer ud fra hundens racespecifikke egenskaber. Fx kan det være en større udfordring at få en slædehund til at lære at gå pænt i snor, eller mere besværligt at have skoene i fred for en apporterende race. 

Når du vælger en enetime, får du hjælp til præcis dine træningsproblemer.

Enetimer er til træningsproblemer (som f.eks. gå pænt, indkald, manglende kontakt) og ikke til adfærdsproblemer (som f.eks. alene hjemme problem, udfarende mod andre hunde/mennesker, opmærksomhedskrævende adfærd) - hvis du har et adfærdsproblem så tjek, hvad jeg kan tilbyde under  Adfærdsrådgivning.

Enetimer - almindelig træning

Prisen er 550 kr. pr. time herefter 250 kr. pr. påbegyndt halve time + kørsel (fra Brønshøj) 5 kr. pr. km. & evt. p-afgift. 
Enetimer foregår hos dig eller på træningspladsen i Vanløse eller Valby.
Tilbud på 3 enetimer 1500 kr. + kørsel & evt. p-afgift.

BAT-enetime

Med BAT-træning får du og din hund redskaber til at tackle problemer omkring aggression imod andre hunde på gåturen.
Din hund lærer, at den reelt har en anden mulighed for at klare situationen, end at fare ud og gø af de andre hunde. BAT-enetimer forudsætter, at du først får en teoretisk gennemgang af metoden, så derfor skal du være indstillet på at købe minimum 1½ enetime første gang. Pris pr. time 650 kr. + evt. kørsel og p-afgift. Jeg finder statisthund.
Tilbud 3 x 1 times bat-træning 1800 kr. plus kørsel.

Alle priser er incl. moms.

Kontakt mig på 24252217 eller på mail (lotte@harmoniskhundecenter.dk) for at lave en aftale.

Eventuel afbud skal ske senest dagen før aftalt dato, ellers faktureres fuldt beløb.

LIGE NU VIRKER MIN TELEFON DESVÆRRE IKKE, SÅ VIL I I KONTAKT MED MIG, SKAL I SENDE EN MAIL TIL LOTTE@HARMONISKHUNDECENTER.DK