spørgsmål og svar

Her er en oversigt med svar på hyppige spørgsmål i forbindelse med hundetræning hos HarmoniskHundecenter. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lotte for mere info: 2425 2217 eller lotte@harmoniskhundecenter.dk.  

Træningspladser

Pladserne ligger i Valbyparken og ved Damhusengen. Her er bænke til medbragt familie. 

Deltagelse i træningen og ophold på træningspladsen

Er på eget ansvar. HarmoniskHundecenter kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader på hund/hunde, genstande, personer m.m. hverken før, under eller efter deltagelsen i træningen. Det er derfor ejerens ansvar, at der er tegnet hundeforsikring,  som dækker deltagelse i hundetræning.

Lov om de forbudte hunderacer

Alle racer er som altid velkomne hos HarmoniskHundecenter. Træningen tager udgangspunkt i hver enkelt hund og race. Det er svært at træne med mundkurv på, da hunden har svært ved at spise godbidderne gennem mundkurven. Det har heldigvis aldrig været nødvendigt at bede kursister om at sætte mundkurv på deres hund hos HarmoniskHundecenter.

Når flere fra familien kommer til hundetræning

Hele familien er meget velkommen. Så længe det kun er én af gangen der træner med hunden og resten af familien sidder på bænkene. Man er velkommen til at skifte undervejs, hvis der er flere der, gerne vil træne med hunden. Det er vigtigt man ikke skifter hele tiden, men del eventuelt tiden op, så I hver især tager en halv time af gangen.Hvis man har mindre børn med, skal de kunne forholde sig i rimelig ro på bænkene, og det er vigtigt, at de ved, de skal spørge om lov til at klappe de forskellige hunde, da ikke alle hunde bryder sig om fremmede.

Hundeleg

Hos HarmoniskHundecenter er der kun leg på hvalpeholdene. Tiden bruges på træning og så må man selv sørge for at socialisere sin hund.

Er din hund aggressiv /har den angst over for andre hunde - holdtræning

Om man kan deltage på holdtræning, er svært at sige, når jeg ikke har set adfærden, men jeg har endnu ikke oplevet, det ikke har kunnet lade sig gøre. HarmoniskHundecenter har haft flere hunde med de problemer, og måden, jeg tackler det på, er, at jeg beder ejer og hund om at starte med at træne et stykke væk fra de andre, så hunden ikke reagerer. Så arbejder vi langsomt på, at hund og ejer kommer tættere og tættere på de andre kursister.

Gør din hund ved synet af andre hunde – holdtræning

Hvis der er en hund, der gør meget, plejer jeg at bede ejer og hund om at starte med at træne et stykke væk fra de andre, så hunden ikke reagerer, og så arbejder vi langsomt på, at hund og ejer kommer tættere og tættere på de andre kursister.

Klikkertræning

Jeg bruger klikker, fordi jeg synes, at det er et godt træningsredskab, men det er helt op til dig selv, om du har lyst. Det er ikke et krav. Nogen synes, det er svært at styre både hund og klikker, men når man har prøvet det nogle gange, går det som regel godt.

Tæver i løbetid

Tæver, der er højløbske skal blive hjemme, men ejer er velkommen til at komme uden hund og lytte, så kan man gå hjem og træne selv. Hvis man har muligheden, kan man tage en anden hund med. Hvis man ikke kommer, send en sms (2425 2217), så vi ikke venter på jer.

Hunden er syg

Lad hunden blive hjemme og kom selv, så kan man træne hjemme, når hunden er frisk igen. Hvis man ikke kommer, send en sms (2425 2217), så vi ikke venter på jer.

Forhindret i at komme til træning

Send gerne en sms (2425 2217), så vi ikke venter på jer.

Teoriaftenen

Her er der bla. fokus på den indlæringsmetode, jeg anvender på træningspladsen. Det tager ca. 1 ½  time og afsluttes med en spørgerunden. Teori er for dem, der ikke har deltaget før, men du er selvfølgelig velkommen, hvis du trænger til en genopfriskning.

Tilmelding

Tilmelding er bindende og pengene gives ikke retur. Oprettes holdet ikke, får du selvfølgelig din indbetaling retur.

 Betaling via bankoverførsel eller mobilepay

Indbetaling til holdtræning på  bankkonto: 2343 6275209358 eller MobilePay: 65861.
Husk at skrive navn på indbetalingen. Hvis du i stedet ønsker at betale kontant på teoriaftenen, så giv besked om det.  Alle priser er incl. moms.