PERSONDATAPOLITIK

VED AT BENYTTE HARMONISKHUNDECENTER.DK ACCEPTERER DU, AT HARMONISK HUNDECENTER BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER I HENHOLD TIL DENNE DATAPOLITIK.

Harmonisk Hundecenter respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksom på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som Harmonisk Hundecenter modtager. Personoplysninger opbevares i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

AMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder (men ikke begrænset til) vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Harmonisk Hundecenter har dog brug for visse personoplysninger for at kunne tilbyde dig hundetræning, nyheder og andre tjenester. 

Harmonisk Hundecenter indsamler og behandler derfor oplysninger om dig, når du:

·      tilmelder dig aktuelle kurser

·      bestiller E-guides

Harmonisk Hundecenter indsamler kun de almindelige personoplysninger, der er nødvendige (navn, e-mailadresse, telefonnummer, oplysninger om din hund (navn, alder og race) og Facebook konto) for at levere den ydelse, du efterspørger. 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Harmonisk Hundecenter videregiver ikke dine personoplysninger til andre. Personoplysningerne opbevares på Harmonisk Hundecenters Google drev, der er beskyttet med password.  

Harmonisk Hundecenter opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til det konkrete formål, de er afgivet til. Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke personoplysninger Harmonisk Hundecenter har om dig ved at sende mail til lotte@harmoniskhundecenter.dk.

April 2018