Udgivet 2013 - 39 sider - Gratis

Udgivet 2013 - 39 sider - Gratis

Internathund - Skal eller Skal ikke?

Har du hørt flere dårlige historier om internatshunde/omplaceringshunde end gode?

Guiden her tager dig bl.a. igennem, hvilke ting du bør være opmærksom på, hvis du vælger at åbne dit hjem for en hund, der fortjener en ny chance - uanset om du overvejer en internathund eller omplaceringshund,

Du vil få tips til, hvad du bør overveje, inden du tager ud og besøger et internat, tips til hvad du kan se efter hos hundene på internatet, hvilke problemer du kan støde på og endeligt tips til de første dage med det nye familiemedlem.

 

Udgivet 2012 - 60 sider - 69 kr.

Udgivet 2012 - 60 sider - 69 kr.

Når Du Får Hvalp

Kom godt fra start med den ny hvalp - læs e-guide til valg af hvalp/opdrætter og den første tid med den ny hvalp. Guiden kan også bruges, hvis du netop har overtaget en omplaceringshund, der ikke længere er hvalp.

 Med e-guiden om hvalpe i hånden har du et rigtig godt udgangspunkt for at komme sikkert i mål både med køb af hvalp og til at tackle den første tid i hjemmet med hvalpen. Guiden indeholder bl.a. afsnit om inden hvalpen kommer hjem, de første dage hvalpen er kommet til sit nye hjem, socialisering, træning af at være alene hjemme, renlighed og en masse mere.